Over ons

Welkom bij Njam Thai, wij zijn een van de eerste Thaise takeouts in Ekeren. Onze maaltijden worden vers bereid door mijn Thaise partner en ikzelf help u met de bestellingen of levering.

Wij zijn een Take away & Delivery restaurant en onze focus ligt op het bereiden van authentieke en verse Thaise gerechten. Al onze gerechten zijn in eigen huis bereid en bevatten kwaliteitsvolle producten en dagverse ingrediënten.

Heeft u geen zin of tijd om te koken en u wil toch een heerlijke, gezonde en volwaardige maaltijd? Dan is Njam Thai voor u het perfecte alternatief!

Ons doel is om iedereen te laten genieten van al het lekkers dat de keuken uit Thaise keuken te bieden heeft. Wanneer u bij ons eten komt uithalen of laat leveren geniet u van een positieve ervaring op vlak van kwaliteit en klantvriendelijkheid.

De Thaise keuken staat garant voor een heerlijke maaltijd met gevarieerde smaken en bijzonder veel gezonde ingrediënten. Wel, bij ons zit niet enkel elk gerecht boordevol vitaminen maar het is ook nog eens heerlijk van smaak!

bord

Ons aanbod

Op de menukaart prijkt een groot aanbod Thaise à la carte gerechten, afkomstig uit de vier hoofdregio’s van Thailand. De gerechten variëren van mild pikant tot pittig en worden verder op smaak gebracht met typisch Oosterse kruiden zoals: limoengras, gember, koriander en kefirblad, die wekelijks vers worden aangevoerd vanuit Thailand.

Hoofdgerechten zijn inclusief gestoomde jasmijnrijst.

U kan deze vervangen door gebakken rijst of gebakken noedels tegen een extra supplement.

Heeft u een allergie of intolerantie voor bepaalde ingrediënten? Wilt u het graag wat pittiger of net niet? Of andere specifieke wensen? Geef een seintje en wij passen uw gerecht aan, wanneer u online besteld kunt u deze wensen aangeven in het vakje opmerkingen.

Op aanvraag doen wij ook feesten en banketten bij u thuis of op verplaatsing: Verjaardagen, bedrijfsfeesten, huwelijk,…

Uw evenement verzorgen wij op maat naar ieders wens en budget. Neem gerust vrijblijvend contact.

bar

Levering en afhaal

Wij leveren in Ekeren, Hoevenen, Stabroek, Kapellen en Merksem.

De bereidingstijd is minimaal 30 minuten, maar kan oplopen speciaal in het weekend of gedurende feestdagen, de gemiddelde bezorgtijden ligt tussen de 15 en 30 minuten, gelang de afstand en drukte in het verkeer.

Bestel gemakkelijk en snel online via onze eigen webshop! Hier kunt u ook veilig online betalen.

keuken

Powered by Connect24-7